Hi, wij zijn Veeda - jouw online marketing partner

Veeda is het online platform voor ambachtslieden in Nederland. Via Veeda kan je snel en gemakkelijk de best beoordeelde, meest duurzame en meest ambachtelijke ambachtslieden vinden in de nabije omgeving. Met andere woorden, we proberen ambacht weer zichtbaar te maken.

Via Veeda heeft elke ambachtsman of -vrouw een eigen etalage. Het is namelijk heel veel werk om zelf een goede site te ontwikkelen die er goed uitziet en die ook nog eens hoog scoort in Google. Daarom kan je nu via de etalage van Veeda je producten en jezelf op een mooie manier presenteren. Ook het adverteren voert Veeda uit, dus daar heb je ook geen omkijken meer naar.

Wij doen jouw online marketing

Online marketing is veel werk en ook nog eens lastig. Daarom doen wij het voor jou. Wij gaan namelijk adverteren in Google, in bladen, via Facebook, etc. en hier ga jij van profiteren.

Wij houden de statistieken bij

Maandelijks ontvang je een rapport met alle statistieken. Hoe vaak men je profiel bekijkt, hoe lang men op jouw pagina zit, etc. Samen met jou gaan we dit vervolgens proberen te verbeteren.

Jouw producten in onze etalage

Je eigen website onderhouden kost veel tijd en geld. Werkt jouw website bijvoorbeeld perfect op een mobiel en tablet? Via Veeda heb je een moderne site die constant wordt geupdate.

Jij staat in de spotlights

Wij werken samen met diverse bladen, bijvoorbeeld het blad Monumentaal en het vakblad Meubel. Wij zorgen dat onze ambachtslieden in de ‘picture’ komen te staan. Gratis natuurlijk.

Toon je beste kant online

Via Veeda kunnen foto’s en video’s worden geplaatst. En het is mogelijk om online reviews te verzamelen. Via Veeda kan men via een onafhankelijk platform reviews over jou lezen.

Laat jouw omzet stijgen

Via Veeda kunnen bezoekers snel en gemakkelijk ambachtslieden vinden. Wij sturen deze bezoekers zo snel mogelijk door naar jou. Zo haal jij extra omzet uit je online marketing.

Iedere deelnemer wordt door een professional op de foto gezet

Als Veeda willen wij ambacht op de kaart zetten. De kwaliteit en het gevoel van ambacht willen wij juist weergeven. Daarom zullen alle deelnemers aan ons platform door een professional op de foto worden gezet. Hier betaal je niks extra's voor.

(Ter waarde van €250)

Laat jouw ambacht zien in je eigen profiel

- Professionele foto's
- Mogelijkheid voor een video
- Unieke tekst over jou
- Contactgegevens
- Portfolio van je producten of workshops
- Reviews over jou

Overtuig bezoekers door jouw producten te showen

Ieder ambachtslid kan 4 producten of workshops aan zijn profiel koppelen. Laat dus je beste producten zien en overtuig bezoekers van jouw klasse en kwaliteit. Het is ook mogelijk om professionele productfotografie te laten doen tegen een kleine meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden.

Een jaarabonnement met alle voordelen kost ieder ambachtslid €35 per maand

Hiervoor krijg je een eigen etalage waar je foto’s, reviews en een video in kan zetten. Daarnaast verzorgen wij voor dit bedrag de online marketing. Op deze manier kan jij weer extra klanten krijgen. De helft van je abonnementsgeld zal sowieso worden gebruikt voor het adverteren van het platform. En je krijgt daarbovenop een fotosessie van een professionele fotograaf. Deze foto’s kan je vrij gebruiken op je site, social media etc.

Meld je aan voor 1 Augustus 2017 en de eerste TWEE MAANDEN zijn gratis!

Deze actie is voor iedereen die direct met ons in zee wil gaan, beslis dus voor augustus of je mee doet en dan krijg je van ons twee maanden gratis. Overigens belonen wij ambachtslieden die langer lid blijven. Het tweede jaar ga je namelijk €29 per maand betalen in plaats van €35 per maand.

Vul hieronder het
formulier in

Samen zijn we Ambassadeurs van het ambacht

Ambacht is helaas uit de Nederlandse winkelstraat verdwenen. Jarenlang heeft Nederland haar ambacht niet kunnen 'waarderen'. We kozen vaker voor 'fast food & goods'. We stonden niet stil bij wat we kochten. Met Veeda willen wij daar verandering in brengen. We willen dat ambachtslieden weer eenvoudig te vinden zijn. Daarom hebben wij de beste ambachtslieden uit heel Nederland verzameld, zodat jij eenvoudig kwaliteit kan vinden bij jou in de buurt.

Lees manifesto

Duurzaam

Ambachtelijk

Lokaal

Transparant