Bijzettafel zZet

door: Ep Bordewijk

Ontdek het verhaal

Ep Bordewijk is een pure ambachtelijke meubelmaker, die geen genoegen neemt met traditionele meubels. Ep zoekt zijn eigen oplossing. Zo ook bij deze unieke bijzettafel, of eigenlijk twee bijzettafels, in- en uitschuifbaar. Ep’s eigen prachtige puzzelstuk.

Gemaakt door Ep Bordewijk

Ep is een meubelmaker in hart en nieren en leeft voor het kunnen werken met hout. In zijn studie Rechten vond hij nooit zijn weg, hij moest en zou iets met zijn handen gaan doen. Ep trok de stoute schoenen aan, stopte met zijn opleiding en ging de cursus meubelmaken volgen.

Meer informatie Stel een vraag

Ep Bordewijk Wat maakt dit meubel zo bijzonder?

Puzzelen

“Ooit kreeg ik van een klant de vraag om een z-vormige tafel te maken met daarbij “iets waarop je zou kunnen zitten”. Na wat puzzelen ontdekte ik dat twee van deze vormen in elkaar geschoven kunnen worden.” legt Ep uit als we hem vragen hoe hij exact op het idee is gekomen. Als meubelmaker kan Ep ook worden omschreven als puzzelaar, als iemand die continu verder denkt en verder leert. Ep zit nooit stil.

Ep wil zijn stijl blijven ontwikkelen en het liefst continu nieuwe meubels maken en deze vervolgens perfectioneren. Zo kenmerkt Ep zijn eigen stijl ook: “continu blijven doorgaan en doorontwikkelen totdat je de juiste methode hebt gevonden.” En dat is met deze unieke bijzettafel niet anders.

Een of twee bijzettafels

“Los van elkaar zijn het een bijzettafel en een krukje (of twee bijzettafels), in elkaar geschoven is het een bijzettafel met opbergplank voor kranten en tijdschriften.” zegt Ep als we hem vragen naar de specifieke functie van beide tafeltjes. Met dit meubelstuk levert Ep een vernieuwend, duurzaam en eigentijds werk af en bewijst Ep zijn kwaliteit als ambachtelijke meubelmaker.

Ep is een unieke, ambachtelijke meubelmaker die niet alleen hout als hobby heeft, maar ook daadwerkelijk hout leeft. Elk meubel van Ep staat dan ook niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor een diepere connectie, een levensstijl, een glorie van weleer.

Neem contact op met dit ambachtslid

Bel 06 23 98 75 44
of stuur een e-mail naar:
ep@meubelmakerijbordewijk.nl

Ep BordewijkMeer van dit ambachtslid

  • Bureaulamp #1

    Lampen

  • Staande Lamp #1

    Lampen

  • Staande Lamp #2

    Lampen

Stel een vraag