Presentatiestandaard Arbora

door: Arjen Kiers

Ontdek het verhaal

Een bijzondere presentatiestandaard handgemaakt van duurzaam hout. Een mooi evenwicht tussen de sierlijke vormen, het bijzondere hout en de moderne computer.

Gemaakt door Arjen Kiers

The Spirit of Wood. Zo heet de meubelmakerij van Arjen Kiers. En we moeten eerlijk zeggen, deze naam past perfect bij Arjen. De meubels van Arjen bewegen tussen het kunstige en het functionele, maar met al zijn meubels wil Arjen energie geven en levens verrijken met de geest van het hout in gedachten.

Meer informatie Stel een vraag

Arjen Kiers Wat maakt dit meubel zo bijzonder?

Tussen Kunst

Arjen is een unieke meubelmaker met unieke creaties. In zijn meubels probeert hij het hout te laten leven, het boomachtige te benadrukken. Met al zijn meubels wil Arjen energie geven en levens verrijken. Zo ook met deze unieke presentatiestandaard.

Alle kantoorinrichting die door Arjen wordt gemaakt kenmerkt zich door de zeer bijzondere uitstraling. Al het werk van Arjen is uniek, ongrijpbaar en beweegt zich in het spanningsveld tussen kunst en functionaliteit.

Zo ook deze handgemaakte presentatiestandaard, kunstachtig, uniek en met prachtige sierlijke vormen. Een warme organisch voet die steun biedt aan de koude moderne technologie. Deze presentatiestandaard biedt vakmanschap, kunst en functionaliteit.

Met hout in harmonie

Arjen wil een bijdrage leveren aan een toekomst waarin de mens in harmonie met de natuur kan leven. “ik geloof dat inrichtingen en meubels, gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen en duurzaam geproduceerd, hun tijd overstijgen en een blijvende waarde voor de toekomst zijn”, vertelt Arjen vol passie.

De meubelmakerij van Arjen heet ‘The Spirit of Wood’ en ons inziens past deze naam perfect bij Arjen. In al zijn werk komt de ziel van het hout naar voren. Deze standaard is daar een perfect voorbeeld van. De vorm vertelt al een verhaal zoals een bos ademt. De ziel zit in de details.

Neem contact op met dit ambachtslid

Bel 033 24 65 979
of stuur een e-mail naar:
info@thespiritofwood.nl

Arjen KiersMeer van dit ambachtslid

  • Kast La Belle

    Kasten

  • Dressoir Creux

    Kasten

  • Eettafel Arq

    Tafels

Stel een vraag