Design Kantoormeubelen

Elke organisatie is uniek. Een eigen cultuur, een eigen gezicht en een eigen smaak. Desondanks wordt er qua kantoorinrichting niet vaak gekozen voor iets echt unieks, voor kantoormeubelen met een eigen verhaal. Bij Veeda willen wij hier verandering in brengen. Wij bieden Design Kantoormeubelen, elk meubel is uniek en heeft een eigen verhaal, van Nederlandse bodem.

Wij werken samen met de beste Nederlandse meubelmakers die exclusief voor ons design kantoormeubelen maken, alleen verkrijgbaar via Veeda.

Elk kantoormeubel wordt specifiek op maat gemaakt in de door jullie gewenste houtsoort. Ook het hout wat wordt gebruikt is uniek en uit Nederland en kan daarom nooit gereproduceerd worden. De meubels worden met veel vakmanschap vervaardigd, dit betekent dat het meubels van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Wanneer ze goed worden onderhouden gaan ze een leven lang mee en behouden ze hun waarde.

Design Kantoormeubelen hoeven niet duur te zijn

Elk kantoormeubel is handgemaakt door een Nederlandse ambachtsman of -vrouw. Geen enkel onderdeel is gefabriceerd in het buitenland. Het is ambacht van Nederlandse bodem. Desondanks zijn onze kantoormeubelen niet onbetaalbaar.

Samen met de meubelmakers hebben we zorgvuldig het assortiment bepaald, zodat het nog wel betaalbaar blijft. Een grote ambachtelijke tafel van iepenhout bijvoorbeeld (zie hieronder) is al vanaf €1.730 te bestellen. Je hebt dan een exclusieve tafel op maat gemaakt voor jullie kantoor.

Tafel-iepenhout-bewerkt-395

Tafel Eenvoud van Casper Rutges. Tot maximaal drie meter te bestellen al voor €1.730 excl.

collectie-knop

Waarom kiezen voor een Design Kantoormeubelen van Veeda?

    • Elk meubel is uniek, op maat gemaakt. Zodra een bestelling wordt geplaatst gaat de meubelmaker met het meubel aan de slag. Je kan bij de meeste meubels zelf bepalen hoe groot deze moeten worden en in welke houtsoort. Speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

    • Alle meubels zijn duurzaam. Al onze meubelmakers hebben een voorliefde voor duurzaam hout. Mits het mogelijk is wordt er gekozen voor uniek hout uit Nederland. Anders wordt er altijd gewerkt met gecertificeerd Europees hout.

    • Laat je kantoormeubelen een verhaal vertellen. Achter elk meubel zit een verhaal, een uniek idee of een emotie. Je wilt je kantoor niet inrichten met een anoniem meubel. Met meubels van Veeda heb je altijd iets om over te praten.

    • Steun Nederlands ambacht. Ambacht is aan het verdwijnen in Nederland, de samenleving kiest steeds meer voor (goedkope) meubels uit het buitenland. Nederland heeft echter prachtig ambacht wat niet verloren mag gaan.

  • Leuke content voor jullie bedrijf. Onze meubelmakers gaan voor jullie kantoor aan de slag. We zullen foto’s delen van het voortgangsproces en kom gerust eens langs (met een aantal collega’s) in de werkplaats.

Bureau op 14 Benen van Wilfred Kalf. Een waar kunstwerk op kantoor. Vanaf €4.226.

Bureau op 14 Benen van Wilfred Kalf. Een waar kunstwerk op kantoor. Al voor €3.492 excl.

collectie-knop


Duurzame design kantoorinrichting: voor elk meubel, een boom geplant

Wij realiseren ons dat wij op dit moment met de kantoormeubelen nog niet volledig duurzaam kunnen opereren. Volledig groen transport is op dit moment bijvoorbeeld nog niet mogelijk. Vandaar dat wij samenwerken met de organisatie Trees for All. Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame projecten.

Voor ieder kantoormeubel dat wordt verkocht wordt er speciaal een boom geplant in een buitenlands project van Trees for all. Trees for all heeft op dit moment diverse projecten in het buitenland waaronder een groot project in Bolivia en in de Filippijnen.

Het kantoormeubel moet ook worden bezorgd. Dit kunnen wij, zoals gezegd, nog niet CO2-neutraal doen. Vandaar dat wij samen met Trees for all de CO2-uitstoot compenseren. Het compenseren van één ton CO2 gebeurt door middel van het planten van bomen in een buitenlands project door 3 bomen te planten.

Een unieke tafel van David van Mameren van overgebleven gefineerde stukken vanaf €2.798.

Een unieke tafel van David van Mameren van overgebleven gefineerde stukken al voor €2.312 excl.

collectie-knop


Vragen over onze design kantoormeubels? Neem gewoon contact op

Op dit moment hebben onze meubelmakers een bepaald aanbod aan kantoormeubels beschikbaar, deze zijn te vinden in de collectie. Wil je een geheel eigen ontworpen meubel dus van ontwerptekening af aan? Dat is ook mogelijk. Maar daarvoor kan je beter direct contact met ons opnemen via 085 303 13 62 of via klantenservice@veeda.nl.

Samen zijn we Ambassadeurs van het ambacht

Ambacht is helaas uit de Nederlandse winkelstraat verdwenen. Jarenlang heeft Nederland haar ambacht niet kunnen 'waarderen'. We kozen vaker voor 'fast food & goods'. We stonden niet stil bij wat we kochten. Met Veeda willen wij daar verandering in brengen. We willen dat ambachtslieden weer eenvoudig te vinden zijn. Daarom hebben wij de beste ambachtslieden uit heel Nederland verzameld, zodat jij eenvoudig kwaliteit kan vinden bij jou in de buurt.

Lees manifesto

Duurzaam

Ambachtelijk

Lokaal

Transparant